admin/člen teamu
admin/člen teamu
Ahoj,
jméno: Devi
steam code user: 70279973
steam profil: https://steamcommunity.com/id/devideviant/
s amxmodmenu zkušenosti mám + natáčení dem samozřejmost. Měl jsem v minulosti vlastní servery takže zkušenosti ohledně toho mi nechybý. Mám také zkušenosti s pawnem a pluginama a právě stím by sem chtěl vám pomoct. Máte hodně serverů a na všech hrajou lidi což je pro budoucnost velice dobré . O žádost o práva žádám i nežádám jak se to veme... Potřebuju je jen ohledně pluginů (změna mapy,cvary,příkazy v konzoli atd...) sem celkem skromný člověk
s pozdravem Tomáš.
s amxmodmenu zkušenosti mám + natáčení dem samozřejmost. Měl jsem v minulosti vlastní servery takže zkušenosti ohledně toho mi nechybý. Mám také zkušenosti s pawnem a pluginama a právě stím by sem chtěl vám pomoct. Máte hodně serverů a na všech hrajou lidi což je pro budoucnost velice dobré . O žádost o práva žádám i nežádám jak se to veme... Potřebuju je jen ohledně pluginů (změna mapy,cvary,příkazy v konzoli atd...) sem celkem skromný člověk
s pozdravem Tomáš.
- immortal
- Supervisor
- Gamer
- Dátum registrácie: 2. Februára 2020, 13:41
- Clan: HookHunters
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 4 times
Re: admin/člen teamu
+ steam ok
+ amxmodmenu, točenie dema
+ kedže si mal vlastné servery tak máš zrejme skúsenosti s adminovaním
chodíš sem hrávať asi týždeň a ja si ťa zo serverov nejako velmi nevybavujem ale možno
kolegovia áno a vyjadria sa sem
tie veci s pluginami si spomenul len všeobecne ale ak máš niečo konkrétne čím ma dokážeš
zaujať tam mi to napíš do pm a ja to posuniem potom ďalej
do AT momentálne hladáme cheat hunterov - hráčov ktorí vedia rozpoznať cheaty, dokážu si
zachovať chladnú hlavu, majú slušné vystupovanie a chápu že to nie je len o ich egu a huntení banov
z týchto sa možu stať server admini a časom sa uvidí aké úlohy dostanú ďalej
zatiaľ to nechávam otvorené, budem ťa niekoľko dní sledovať a potom to uzavrem
+ amxmodmenu, točenie dema
+ kedže si mal vlastné servery tak máš zrejme skúsenosti s adminovaním
chodíš sem hrávať asi týždeň a ja si ťa zo serverov nejako velmi nevybavujem ale možno
kolegovia áno a vyjadria sa sem
tie veci s pluginami si spomenul len všeobecne ale ak máš niečo konkrétne čím ma dokážeš
zaujať tam mi to napíš do pm a ja to posuniem potom ďalej
do AT momentálne hladáme cheat hunterov - hráčov ktorí vedia rozpoznať cheaty, dokážu si
zachovať chladnú hlavu, majú slušné vystupovanie a chápu že to nie je len o ich egu a huntení banov
z týchto sa možu stať server admini a časom sa uvidí aké úlohy dostanú ďalej
zatiaľ to nechávam otvorené, budem ťa niekoľko dní sledovať a potom to uzavrem
www.nethook.sk
- Perun
- Moderator
- Gamer
- Dátum registrácie: 31. Januára 2020, 14:12
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
Devi napísal: ↑6. Mája 2020, 19:09Ahoj,
s pozdravem Tomáš.
Položím ti otázku. Robíš niekde admina ?
unilogin
Ja ho vnímam akurát tak 5 dní a keď žiada o cheat huntera alebo admina , tak by mal hrávať dlhšie a mať prehľad celkom aj o hráčoch na serveri, akí tam sú. Aby sa nestalo, že hráči ktorí tu hrajú nejakú dobu neboli odsúdení k banom alebo niečo podobne. Keď si žiadaš práva, myslím si, že by si tu mal hrať oveľa dlhšie ako týždeň a nie hneď žiadať o práva, ale viac sa k tomu venovať a ukázať, že nie si obyčajný hráč, ale aj napríklad poslať nejaké reporty adminom, keď máš podozrenie na cheatera alebo griefing playera. Proste chce to čas, keď o “admina” žiadaš.
S pozdravom flex.king
S pozdravom flex.king
Ahoj, abych byl upřímný, admin dělám na jednom anglicko-španělském serveru. Ten server je zombie escape mod, ten mod hraju moc rád, bohužel tam nechodili žadní admini tak sem si koupil admina na 3 měsíce aby tam byl pořádek. Jsem admin neoficiální...něco jako vip jenom mam navíc přistup do ban menu to je vše...nejsem vedený v žádném admin teamu. S pozdravem Devi
??? v příspěvku nahoře jsem to vysvětlit už co ten admin znamená....nebo jestli ti jde o ten report tak je fakový a slay byl oprávněný, kdyby sis to přeložil tak by si to zjistilimmortal napísal: ↑11. Mája 2020, 20:46achjaj
https://www.ugc-gaming.net/index.php?th ... evi.16438/
- immortal
- Supervisor
- Gamer
- Dátum registrácie: 2. Februára 2020, 13:41
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 4 times
ak myslíš vážne to čo si tu napísal, tak máš asi pocit že som zrejme trochu nesvojprávny ale môžem ťa upokojiťDevi napísal: ↑12. Mája 2020, 16:19??? v příspěvku nahoře jsem to vysvětlit už co ten admin znamená....nebo jestli ti jde o ten report tak je fakový a slay byl oprávněný, kdyby sis to přeložil tak by si to zjistilimmortal napísal: ↑11. Mája 2020, 20:46achjaj
https://www.ugc-gaming.net/index.php?th ... evi.16438/
že viem o čo v tom reporte ide a nemusím si to ani nejak zvlášť prekladať
ten link som sem nedal kvoli obsahu reportu toho hráča a keby si trochu čítal medzi riadkami, tak by si to zistil
www.nethook.sk
asi nemá cenu....poprosím tě o lock, necháme to tak....stejně nemam nahráno dost aktivity
- Perun
- Moderator
- Gamer
- Dátum registrácie: 31. Januára 2020, 14:12
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
Ja by som to ešte nezamykal. Niektore veci musia proste trochu vyzrieť ako sa hovorí.
Zatial treba niečo nahrať, prípadne nahlásiť ak sa dá a potom sa uvidí.
unilogin
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadni pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní