Však ak ti VIP servery idú tak hrávaj na nich.Zavolaj si kamošov a môžete tam byť deň aj noc a navyše tam maš admin práva.
Bolo nájdených 44 zhôd
- 21. Januára 2026, 18:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Napalm Killer
#
...Napalm som nakoniec upravil tak,že spôsobí len damage ale nie kill...
...týmto sa logicky ruší v HLstatsX award položka Napalm Killer...
...Napalm som nakoniec upravil tak,že spôsobí len damage ale nie kill...
...týmto sa logicky ruší v HLstatsX award položka Napalm Killer...
- 30. Januára 2026, 00:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Osobne sa mi to proste nehodi na server typu DM, na Classik je to OK, strategicke ale na DM za mna nie, stači tam normal HE. Tak isto sa mi nepáčia nove AIM mapy na DM, na AIM mapy máme AIM server, na DM sa mi to nehodí vôbec, blbo sa to hraje. cc, najprv sa tu pls trochu zorientuj, aby si videl ak...
- 3. Februára 2026, 14:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ahojte. Viem, že píšem do zamknutej témy, ale napadla ma jedna filozofická otázka. ;) Ak aim mapy majú byť na AIM serveri, tak z toho nejako logicky vyplýva, že fy mapy patria na FY server a tak podobne. Aké mapy by sa teda vlastne mali dať do maplistu na DM server ? :? :) Žiadne. Musíme zrušiť Dea...
- 4. Februára 2026, 12:29
- Jump to forum
- Jump to topic
omg
ale už naozaj LOCK chalani
ale už naozaj LOCK chalani
- 12. Marca 2026, 20:14
- Jump to forum
- Jump to topic
ClanWar plugin
cc, napadlo ma dať na cw server plugin, ktorý by dal na začiatku každého kola rovnakú šancu alebo vychodiskovú pozíciu obom tímom všetci vieme že ked sa jeden team dostane do stavu "no money' ,tak už je to ťažké otočiť, hlavne proti lepšiemu súperovi stačilo by možno ak-čko, m4-ka, vesta a helma, os...
- 13. Marca 2026, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ClanWar plugin
cc, napadlo ma dať na cw server plugin, ktorý by dal na začiatku každého kola rovnakú šancu alebo vychodiskovú pozíciu obom tímom všetci vieme že ked sa jeden team dostane do stavu "no money' ,tak už je to ťažké otočiť, hlavne proti lepšiemu súperovi stačilo by možno ak-čko, m4-ka, vesta a helma, o...
- 14. Marca 2026, 16:40
- Jump to forum
- Jump to topic
#
...myslel som,že len prerobím niektorý VIP plugin - tak polhodinka aj s otestovaním...no bačov lejzer...
...tak som sa v tom zamotal,až som s tým zabil pol dňa...
...ešte doladím nejaké detaily a večer by som to nahodil na server...
- 15. Marca 2026, 09:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Chcelo by to aspon 4-5 tímov a nejaké zaujímave mapy, nielen de_dust2.
- 15. Marca 2026, 10:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Další problem, ktorý vidím je počet hráčov.
Ak sa tam na každej strane nahánajú na dust2 po traja hráči a hrajú len na A plant,
tak atraktivita mapy a dynamika hry dosť degraduje.
Ak sa tam na každej strane nahánajú na dust2 po traja hráči a hrajú len na A plant,
tak atraktivita mapy a dynamika hry dosť degraduje.