Bolo nájdených 44 zhôd

Return

od používateľa Perun
16. Januára 2026, 10:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Servery

Moneyak napísal:
11. Januára 2026, 19:53
Ahoj, stale se mi nechteji objevit servery, jenom vip servery. Prosím poradite co s tim? :cry:
Však ak ti VIP servery idú tak hrávaj na nich.Zavolaj si kamošov a môžete tam byť deň aj noc a navyše tam maš admin práva. 8-)
od používateľa Raven
21. Januára 2026, 18:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Napalm Killer

#

...Napalm som nakoniec upravil tak,že spôsobí len damage ale nie kill...
...týmto sa logicky ruší v HLstatsX award položka Napalm Killer...
od používateľa immortal
30. Januára 2026, 00:23
Jump to forum
Jump to topic

Osobne sa mi to proste nehodi na server typu DM, na Classik je to OK, strategicke ale na DM za mna nie, stači tam normal HE. Tak isto sa mi nepáčia nove AIM mapy na DM, na AIM mapy máme AIM server, na DM sa mi to nehodí vôbec, blbo sa to hraje. cc, najprv sa tu pls trochu zorientuj, aby si videl ak...
od používateľa Perun
3. Februára 2026, 14:06
Jump to forum
Jump to topic

Ahojte. Viem, že píšem do zamknutej témy, ale napadla ma jedna filozofická otázka. ;) Ak aim mapy majú byť na AIM serveri, tak z toho nejako logicky vyplýva, že fy mapy patria na FY server a tak podobne. Aké mapy by sa teda vlastne mali dať do maplistu na DM server ? :? :) Žiadne. Musíme zrušiť Dea...
od používateľa immortal
4. Februára 2026, 12:29
Jump to forum
Jump to topic

omg :D
ale už naozaj LOCK chalani
od používateľa immortal
12. Marca 2026, 20:14
Jump to forum
Jump to topic

ClanWar plugin

cc, napadlo ma dať na cw server plugin, ktorý by dal na začiatku každého kola rovnakú šancu alebo vychodiskovú pozíciu obom tímom všetci vieme že ked sa jeden team dostane do stavu "no money' ,tak už je to ťažké otočiť, hlavne proti lepšiemu súperovi stačilo by možno ak-čko, m4-ka, vesta a helma, os...
od používateľa Raven
13. Marca 2026, 22:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: ClanWar plugin

cc, napadlo ma dať na cw server plugin, ktorý by dal na začiatku každého kola rovnakú šancu alebo vychodiskovú pozíciu obom tímom všetci vieme že ked sa jeden team dostane do stavu "no money' ,tak už je to ťažké otočiť, hlavne proti lepšiemu súperovi stačilo by možno ak-čko, m4-ka, vesta a helma, o...
od používateľa Raven
14. Marca 2026, 16:40
Jump to forum
Jump to topic

immortal napísal:
14. Marca 2026, 16:06
možno to nebude komplikované, diky :)
#
...myslel som,že len prerobím niektorý VIP plugin - tak polhodinka aj s otestovaním...no bačov lejzer... :roll:
...tak som sa v tom zamotal,až som s tým zabil pol dňa... :)
...ešte doladím nejaké detaily a večer by som to nahodil na server...
od používateľa Perun
15. Marca 2026, 09:47
Jump to forum
Jump to topic

Chcelo by to aspon 4-5 tímov a nejaké zaujímave mapy, nielen de_dust2.
od používateľa Perun
15. Marca 2026, 10:22
Jump to forum
Jump to topic

Další problem, ktorý vidím je počet hráčov.
Ak sa tam na každej strane nahánajú na dust2 po traja hráči a hrajú len na A plant,
tak atraktivita mapy a dynamika hry dosť degraduje. :(